Намерено е тяло край Перник, за което се предполага, че е

...
Намерено е тяло край Перник, за което се предполага, че е
Коментари Харесай

Намерено тяло край Перник вероятно е на Емил Боев

Намерено е тяло край Перник, за което се допуска, че е на изчезналия Емил Боев. Това заяви късно нощес бТВ.

Тялото е изплувало от езеро край пернишкия квартал “Бела вода ”. То е закарано за аутопсия.

От Министерство на вътрешните работи разясниха пред малкия екран, че би трябвало да бъде осъществена ДНК експертиза, с цел да бъде открита изрично самоличността на тялото. Лекари ще се опитат да открият по кое време е настъпила гибелта.

25-годишният мъж бе в неизвестност 62 дни, откакто изчезна по време на фестивала “Сурва ”. Голяма част от гората към Перник бе претърсена, а стотици доброволци се включиха в търсенето.

Емил е брат на Мартин Боев от българската група Dishonored, който през цялото продължаваше с опитите да научат освен това със фамилията. На 6 февруари околните даже оповестиха премия от 100 000 лева

„ Имам задоволително сведения, имам телефона и известията му. Момчето просто е желало да се прибере. Няма случаи, в които да е желал да се изолира или да направи нещо на себе си.

Моята логичност е, че е останал самичък в четири сутринта. Пили са на фестивала, нямал е собствен човек, студено му е, уплашен е. Приятелката му е от Перник, два или три пъти да е ходил там.

По последни данни са имали спогодба с негов другар да отидат да спят в къща на познати. Представям си, че си е помислил, че неговият другар е към този момент там и е тръгнал да го търси “, сподели преди време Мартин Боев.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР